LA BARCA TIRONA

L’empresa Naviliera les Goges us mostrarà l’estany des d'un punt de vista privilegiat.
A bord de la Tirona, descobrireu un paisatge idíl·lic i observareu la bellesa de l’estany, un dels llocs més singulars i especials de la província. La Tirona és un catamarà de 15 metres d’eslora amb motor elèctric, no contaminant, que no emet soroll i té una capacitat de fins a 80 persones. La durada del trajecte és de 40 minuts aproximadament i inclou una locució, disponible en diversos idiomes, que explica els elements més rellevants del llac i el seu entorn tant natural com cultural. El vaixell està preparat perquè puguin pujar persones amb mobilitat reduïda i té una part coberta pels dies de pluja.

Dog-friendly”: Està permès portat gossos a bord sense cap cost complementari.

Gaudeix d’un relaxant viatge al voltant de l’estany i deixa’t portar per la màgia que l’envolta.

 

Horaris/preus:

HORARI:

De dimarts a diumenge. 

Matins de 10:00h a 14:00h

Tardes de  15:00h a 18:00h

El vaixell realitza una sortida fixe al dia a les 12h. Les altres sortides es realitzen a les 11h, 13h, 16h i 17h si hi ha un mínim de 10 adults. 

La resta d'hores en punt cal un mínim de 10 persones adultes.

Es recomana telefonar o posar-se en contacte per e-mail, per assegurar-se que la barca no anul·li la sortida per causes climatològiques, per competicions a l'estany, etc. L’empresa Naviliera Les Goges es reserva el dret d'anul·lar les sortides per causa justificada.

 

TARIFES:

Tarifa normal: 8€

0 a 3 anys: gratuït

de 4 a 8 anys: 6,50€

A partir de 9 anys: 8€

Jubilats: 6,5€         

Grups grans i esdeveniments especials (representacions teatrals, concerts...etc.) consultar preus

Per les activitats en família i concerts podeu consultar els preus a través de la nostra programació o a través de la venda online. https://banyoles.koobin.com/

 

Reserves:

Per a reserves, podeu posar-vos en contacte trucant al 972 58 34 70, enviant un correu electrònic a info@navilieralesgoges.cat o enviant un missatge privat a través de les nostres xarxes socials.

Instagram: @labarcadebanyoles_tirona

Facebook: @labarcadebanyolesTIrona

Twitter: @Naviliera_Goges