BARQUES DE REM

Gaudiu d’una passejada tot remant amb les barques típiques de l’estany, una activitat per tots!

Encara que no tinguis experiència  remant, és molt senzill! És una activitat perfecta per si vols sorprendre a la teva parella amb un passeig romàntic i original, una tarda diferent amb els amics, o si voleu venir en família i passar-ho d’allò més bé amb els més menuts de casa.

Si voleu celebrar una excursió de final de curs, un matí amb el casal o una reunió d’empresa divertida, les barques de rem també són una bona opció per desconnectar de la rutina i passar-ho bé en equip. Tenim disponibles 11 barques!

Us animem a compartir les vostres fotografies durant la sortida amb les barques a les nostres xarxes socials! Etiqueteu-nos amb el hashtag #labarcadebanyoles i seguiu-nos perquè puguem compartir els vostres millors moments a bord.

Horaris i preus:

Preu: 5 euros per persona. PROMOCIÓ: cada 4 persones només paguen 3. Ex: una barca per 4 persones costaria 15€ en comptes de 20€.

Durada: 1 hora

No cal reserva prèvia. Es recomana telefonar o posar-se en contacte per e-mail, per assegurar-se que no anul·li l’activitat per causes climatològiques, per competicions a l'estany, etc. L’empresa Naviliera Les Goges es reserva el dret d'anul·lar els seus serveis per causa justificada.

Oferim armilles salvavides incloses en el preu.

Recordem que no està permès pescar ni banyar-se a l’Estany de Banyoles des de les barques de rem. Respectem l’espai natural protegit de l’Estany de Banyoles.

Podeu veure els nostres horaris clicant aquí.