BARQUES DE REM

Gaudiu d’una passejada tot remant amb les barques típiques de l’estany i passeu una estona ben divertida!!

Encara que no tingueu experiència  remant, és molt senzill! És una activitat perfecta per si voleu sorprendre a la parella amb un passeig romàntic i original, una tarda diferent amb les amistats, o si voleu venir en família i passar-ho d’allò més bé.

Si voleu celebrar una excursió de final de curs, un matí amb el casal o una reunió d’empresa divertida, les barques de rem també són una bona opció per desconnectar de la rutina i passar-ho bé en equip. Tenim disponibles 11 barques!

Us animem a compartir les vostres fotografies durant la sortida amb les barques a les nostres xarxes socials! Etiqueteu-nos amb el hashtag #labarcadebanyoles i seguiu-nos perquè puguem compartir els vostres millors moments!

Horaris i preus:

Preu: 5 euros per persona.Si només va 1 persona será 10€ 

Durada:1h

*PROMOCIÓ: cada 4 persones només paguen 3. Ex: una barca per 4 persones costaria 15€ en comptes de 20€.

 

No es fa reserva prèvia. Es recomana telefonar o posar-se en contacte per e-mail, per assegurar-se que no s'anul·li l’activitat per causes climatològiques, per competicions a l'estany, o d'altres.

*L’empresa Naviliera Les Goges es reserva el dret d'anul·lar els seus serveis per causa justificada.

Oferim armilles salvavides incloses en el preu.

Recordem que no està permès pescar ni banyar-se a l’Estany de Banyoles des de les barques de rem. Respectem l’espai natural protegit de l’Estany de Banyoles.

Podeu veure els nostres horaris clicant aquí.