CONCERTS

IVETTE NADAL presenta "Arbres, mars en concert": cançó d'autor i poesía.

ENTRADES A LA VENDA: https://banyoles.koobin.com/index.php?action=PU_evento&Ev_id=37585

DISSABTE 17 AGOST
HORA: 19'30 H
LLOC:A BORD DE LA BARCA TIRONA - ESTANY DE BANYOLES

https://www.youtube.com/watch?v=3ZlJVj4MkSQ&list=RD3ZlJVj4MkSQ&start_radio=1

''Ivette Nadal es troba en el seu moment més íntegre, després d'una dècada als escenaris, amb 5 treballs discogràfics i 2 poemaris . Retorna al lloc i punt de partida amb tot el seu bagatge i experiència a l'esquena d'escenaris i creació.

Durant aquests deu primers anys la cantautora s'ha mogut per territoris expressius i una formalitat una mica llunyans dels cànons habituals de la cançó d'autor del nostre país . Venint recentment d'un so més radical i elegant, després de l'espectacle Arquitectura primera compartit amb Pascal Comelade i la seva banda, i després de la tempesta, retorna amb la seva poesia i cançó més forta que mai en opció solista’'

·

·

·

Naviliera Les Goges cada any organitza concerts a bord de la Tirona.  Fer la volta per l’Estany amb el paissatge i la música com acompanyament és una experiència bonica, única .

La Tirona acull concerts del Festival d’A(p)hònica de Banyoles, de la Festa de l’Aigua de l’Associació de Comerç de Banyoles, i altres.

Aquests son alguns dels artistes i grups que han tocat a la Tirona:

Lidia Pujol i  Miguel Angel Cordero, Jofre Bardagí, La Troba Kung-Fú, La Taverna del Xatrac, Natàlia Nesterchuck, Pau Vallvé, Morgat Morgat, The New Raemon, Mazoni, Cesk Freixas, Sanjosex i Guillem Roma i Judit Nedderman, La Iaia, Alessio Arena, Xarim Aresté, Marcel Lázara i Júlia Arrey...

  compra les entrades a : http://banyoles.koobin.com